I jakten på den perfekte strikkebag, begynte jeg å designe og sy en selv. Etter mye prøving og feiling tror jeg endelig at jeg har funnet den perfekte utformingen. Si hei til prosjektbagen til Plystre!

 

Stilren, funksjonell og utstyrt til å holde orden i strikkesakene.  Prosjektbagen er spesielt designet for den kreative, en bag som passer for den moderne strikkeren som liker å holde ting organisert. Bagen er gjennomtenkt med smarte detaljer og praktiske løsninger, og minst lett og behagelig å ha med på farten. Håndsydd i mykt dobbelt bomullskanvas, reim av vegetabilsk garvet skinn som blir mykere og enda mer holdbar over tid.

Strikkebag

En krysning av den klassiske bucket bagen og tote bag – kommer den med en justerbar snor og god plass til garn, strikketilbehør og annet man trenger å ha med seg på farten. På innsiden finner du praktisk lommer som passer perfekt til strikkepinner, saks, målebånd, telefon og mye mer. Den ene lommen har også 3 små hull som du kan trekke garnet igjennom, så det ikke vikler seg sammen.

Vi lanserte prosjektbaggen 8 oktober 2017 og ble utsolgt på 30 minutter. Du kan kjøpe prosjektbaggen her.