Sommer + strikk = sant

Så langt i sommer viser Norge seg fra sin beste side! Vi klør i fingrene etter å komme oss ut, nyte fine øyeblikk og skape nye minner sammen med folk man er glad i. Det er lite som er bedre enn å slappe av på hytta, venninnetreff på stranda eller familiestund i hagen når været virkelig glimter. Sommerens strikkeprosjekt hører også med.

Naturligvis svinger strikkelysten med tid og sesonger, og kanskje er du en av de som ikke liker tanken på å sitte med strikketøyet i varmen. Det er ikke så rart, og du er ikke alene om den tanken. Men strikking trenger heller ikke være en aktivitet utelukkende for de de kaldere høst- og vintermånedene. Hva er det som gjør at strikking er gøy for deg? Er det en avslappende aktivitet? En hobby du deler med venner eller andre? Gleden og mestringsfølelsen av å lage noe selv?

Det finnes utallige strikkeoppskrifter og garnkvaliteter som egner seg ypperlig for sommeren. Hva med en lett sommertopp i bomullsgarn? Et strikket handlenett du kan ta med på tur? For å nevne noen steder du kan lete etter inspirasjon: Instagram (der finnes en hel verden av inspirasjon for strikkere), hefter fra Sandnes Garn og Rauma Garn, Witre Design eller Petite Knit. Finn noe du liker, et prosjekt, et garn og en farge som motiverer deg – strikk i ditt eget tempo og kos deg med strikkingen i sommer. Sørg for å pakke med strikketøyet når du går ut, og før du vet ordet av det har du fullført et – og kanskje flere herlige sommerprosjekt!