Nyhet: Bucket Project Bag

Det perfekte tilbehøret for sommeren ankommer nettbutikken snart! Hils på det nyeste tilskuddet i The Knitters Collection: Bucket Project Bag. Det er en feminin, praktisk og trendy bag som rommer både strikketøy og alt du trenger å ha med ut i sommer. Praktisk designet slik at du enkelt holder orden i sakene dine. Bruk den som en del av antrekket ditt, pakk med strikketøy, ta den med på stranda eller en tur ut på byen.

Vi har gledet oss til å introdusere for dere den nye Bucket Project Bag. Sommerens must-have for alle strikkere som vil holde orden på strikketøyet i noe ordentlig pent og praktisk. Denne passer like bra til organisering i hjemmet, som en del antrekket ditt, som håndveske, strandbag eller prosjektbag til strikketøyet ditt. En allsidig og vakker håndbag med praktiske lommer, knapper og håndtak som gjør den svært enkel i bruk. Vi har allerede lagt vår elsk på den! Bucket Project Bag kommer i syv unike mønstre og farger. Finn din favoritt eller kombiner flere mønstre sammen for et sommerlig og lekent uttrykk i samlingen din.

Det nyeste tilskuddet i The Knitters Collection har et helt nytt design, men fortsatt den samme velkjente strukturen med innerlommer for å optimalisere organiseringen av strikketøy og annet nødvendig tilbehør. Her får du alt du trenger og mer.

Bucket Project Bag blir lagt ut for forhåndssalg i nettbutikken onsdag 1. juli, med levering fra og med 13. juli. Vi er spente på mottakelsen av den nye lanseringen vår. Er du klar? Det er vi!
Shop Bucket Project Bag
Forhåndssalget starter
1. juli kl. 20.00
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec