Moderne broderi
på strikk og klær

Bli inspirert til å redusere klesforbruket på en kreativ og morsom måte med få teknikker og enkle sting! Warunee Bolstad har drevet Plystre siden 2017. I Moderne broderi på strikk og klær viser hun hvordan du enkelt kan puste nytt liv i garderoben ved å brodere på nye og gamle plagg. Med 15 broderimønstre for både nybegynnere og de mer erfarne, er dette et godt utgangspunkt for å skape en unik og bærekraftig garderobe med personlig preg. I boken finner du også Warunees vakre og enkle signaturoppskrifter på gensere, cardigans og tilbehør samlet mellom permer for første gang, sammen med en rekke helt nye strikkeoppskrifter til hverdagsgarderoben. Kanskje finner du ditt nye favorittplagg? Se eksempler på Warunees fine arbeider gjennom hennes Instagram, og la deg inspirere til å brodere på egne klær og strikkede plagg.

Kjøp boken her

Nå får du også tak i alt du trenger for å brodere i vår nettbutikk! En broderiramme og broderigarn i noen farger du liker er det du trenger for å komme i gang. Broder en bukett eller blomster på en gammel sommerkjole, et denimskjørt eller en t-skjorte du har liggende, og bruk teknikker og enkle sting fra boken. La deg inspirere til en kreativ sommer.