Project Pouch
Summer Edition

Nok en herlig nykommer med en sommerlig vri på Plystres klassiske prosjektpung – Linen Project Pouch. En limited edition prosjektpung som kommer i fire sommerlige og friske farger: Tartan, Lemon, Orange og Aqua. De er håndsydd i 100% lin, bortsett fra førstnevnte som er i 100% bomull. Få med deg alt du trenger for strikkeprosjektene dine i denne praktiske prosjektpungen. En lett, tidløs og praktisk prosjektmappe du blir glad i – finn din favorittfarge og gled deg til et organisert strikkeliv.

På innsiden finner du praktiske lommer som gjør det lett å holde orden på strikkepinner, pinnemåler, saks, nåleetui, målebånd, telefon og mye mer. Den ene lommen har også 3 små hull som du kan tre garnet igjennom ved flerfargestrikk, så det ikke vikler seg sammen. har en lekker skinnreim som gjør det enkelt å bære den med seg. Den er fin å ha til oppbevaring og organisering av forskjellige strikkeprosjekter, med i bilturen til hytta, på t-banen hjem fra jobb eller ved siden av godstolen hjemme. Med en solid glidelås holdes alt på plass slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste noe på farten.

Shop Linen Project Pouch