T-shirt Embroidery Kits

Plystre embroidery: Bestselgende nyhet!
Plystre har utviklet broderikit for deg som vil brodere, men ikke vet helt hvor du skal starte. Det er et komplett kit med alt du trenger for å komme i gang, og som kommer pent pakket rett hjem i postkassen din. Gøy, sant? Og utrolig enkelt!

Inkludert i Plystres broderikits får du t-skjorte med ferdigtegnet mønster, broderigarn, nål, broderiramme, link til en YouTube-tutorial og en veiledende guide (PDF) sendt på e-post. Broderimønsteret som følger med inneholder enkle sting som alle kan mestre – med litt tid og tålmodighet i bakhånd. Vi har gjort det enkelt for deg slik at du uavhengig av ferdighetsnivå kan brodere din egen t-skjorte, og gjøre et basisplagg til et unikt og personlig klesplagg. Om du ikke har brodert så mye før – kanskje du får en ny hobby?

embroidery flower kit - white t-shirt with wildflower

Første lanseringsrunde ble så godt mottatt, og vi ble utsolgt på et kvarter. Wow! Det gleder oss virkelig å se at mange har lyst til å være med og brodere. Så tusen takk for mottakelsen og for fine tilbakemeldinger. Og dere, snart kommer det påfyll av nye kits, både gamle og nye mønstre. Plystre embroidery er en del av Plystre vi ønsker å la vokse!

Nå gleder vi oss til å se alle de ferdige t-skjortene dere broderer! Dersom du deler broderiet ditt på Instagram er du velkommen til å bruke #PlystreEmbroidery, så kan vi og andre få øye på alt det flotte dere lager.

Shop Embroidery Kit