Plaggene vi vil strikke til høsten

August er her, sommeren har passert før vi vet ordet av det, og snart er det høst. Høsten er vakre farger, mer ull, hygge og for mange en ny start. Vi ønsker å dele med deg noen herlige strikkeplagg vi kan tenke oss å ha på pinnene mens vi takker for sommeren som har vært. Her er fem fine gensere og overdeler som vi digger, og som garantert holder varmen og sjarmen på kaldere dager. Høye halser, enkle og vakre detaljer, struktur og imponerende mønsterstrikk er noen stikkord som inspirerer oss nå. Kanskje blir du også inspirert, og finner et prosjekt eller to til deg selv som du kan kose deg med mot høsten?

Sweater no. 9 | My Favourite Things Knitwear
Lun Turtleneck | Witre Design
April Cardigan | PetiteKnit
Clotilde Sweater | Knitting for Olive
Fossveien | Inga Semmingsen