Oppskrift
Plystres pannekaker

Warunee sine sunne, enkle og skikkelig gode pannekaker kommer her! For hva er vel ikke diggere enn en go-to oppskrift på sunne og enkle pannekaker? Pannekaker som smaker like godt til frokost som kvelds, i matpakken eller til dessert. Se vår Plystre pannekake-oppskrift! Vel bekomme!

plystre pannekake oppskrift

“Jeg elsker frokoster, og disse havrepannekakene har blitt en stor hit her hjemme. De er gode med bær og sirup på, men også med ost og skinke. De funker også veldig godt i matpakken.”

Du trenger:

• 3 dl havregryn

• 4 dl melk

• 2 egg

• 2 dl hvetemel

• 1 ts bakepulver

• 1 ts vaniljesukker

• 1/2 ts salt

Ha i melk og havregryn sammen og la svelle i noen minutter. Rør inn eggene. Bland det tørre sammen og sikt det i bollen med resten. Stek pannekakene på begge sider. Håper det smaker! Hot tips: lag kokoskrem til, det er skikkelig nam!

Håper du liker vår pannekake-oppskrift!

@plystreknitwear
plystres pannekaker
frokostpannekaker
prøv pannekaker med deilig pålegg