Oppskrift
Plystres pannekaker

Warunnee sine sunne, enkle og skikkelig gode pannekaker kommer her! For hva er vel ikke diggere enn en go-to oppskrift på sunne og enkle pannekaker? Pannekaker som smaker like godt til frokost som kvelds, i matpakken eller til dessert. Vel bekomme!

“Jeg elsker frokoster, og disse havrepannekakene har blitt en stor hit her hjemme. De er gode med bær og sirup på, men også med ost og skinke. De funker også veldig godt i matpakken.”

Du trenger:

• 3 dl havregryn

• 4 dl melk

• 2 egg

• 2 dl hvetemel

• 1 ts bakepulver

• 1 ts vaniljesukker

• 1/2 ts salt

Ha i melk og havregryn sammen og la svelle i noen minutter. Rør inn eggene. Bland det tørre sammen og sikt det i bollen med resten. Stek pannekakene på begge sider. Hot tips: lag kokoskrem til, det er skikkelig nam!