NEW: Plystre Mini Pouch

mini pouches plystre magazine

Vi er så gira – endelig kan vi vise frem våre fine Mini Pouches! Denne bruker vi til å ta vare på de minste tingene våre. Det som ofte kan bli borte blant garnet eller feste seg i strikketøyet. Saks, målebånd, nåleetui og markører, men også andre ting du liker å ha i nærheten – leppepomaden din, en hårstrikk, tyggis og kanskje en liten sjokolade. Det er tross alt viktig med litt næring mens man strikker.

We are so thrilled – say hi to our Mini Pouch! We use the mini pouches to keep our smaller knitting notions in one place. Such as scissors, measuring band, needles and everything else. Stay beautifully organised with the Mini Pouch. Ps- it is also perfect for your other stuff – lipstick, hair bands, mints or a chocolate bar, for instance. Nutrition while knitting is alfa omega.

Vi vet at du elsker å organisere strikketøyet ditt på en praktisk og fin måte. Nå kan du få enda bedre oversikt mens du strikker. Plystre Mini Pouch kommer med to mindre innerlommer. En praktisk glidelås som holder alt på plass. Glidelåsen kan åpnes hele veien slik at du får full tilgang til alt du trenger, uten å måtte lete blindt fordi du ikke ser hva du har der. En søt liten mappe som er både praktisk og funksjonell for strikkere. Den kommer i lekre Plystre-fargene du kjenner fra før – Honey Brown, Forest Green, Dusty Blue, Golden Yellow, Rust Red og Coral Pink.

Stay beautifully organised with our new Mini Pouch! This addition to your knitting bag will keep all smaller items secure – your scissor, measure band and needles, for instance. The zipper opens all the way, because we enjoy easy access to everything inside. In other words, a hands-on cute carryall for your knitting notions. And perhaps most importantly, the mini pouches come in the Plystre-colors you know and love – Honey Brown, Forest Green, Dusty Blue, Golden Yellow, Rust Red and Coral Pink.

Passer fint til små tingene dine, så de ikke forsvinner.

Keeps your smaller items secure, because of the functional zipper.

SHOP PLYSTRE MINI POUCH

Se mer på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco