Bokanbefaling:

En strikkers år av Ida Wirak Trettevik

Plystre anbefaler

Du kjenner henne kanskje som Witre Design. Hun er en av Norges største strikkedesignere, og i februar har hennes første bok “En strikkers år” ettårsjubileum. Vi vil feire med å trekke frem denne skatten. En skatt som en hver strikker burde ha i bokhyllen. Boken inneholder hele 30 oppskrifter til hverdagsplagg for alle årets sesonger. Boken forteller også historien om et år i Idas liv. Historien starter hjemme i deres bygård i Oslo, og hvor hele familien velger å dra for å bo et år på Engeløya i Nord-Norge. Med både nye valg og erfaringer i siktet, og en uslåelig vakker natur rett utenfor dørstokken, åpner hun døren og inviterer oss med inn til en strikkers år.

Plystre elsker boken! Vi blir inspirert til å strikke vår egen garderobe med Idas historie, som fortelles gjennom 30 fantastiske strikkeoppskrifter og mange vakre bilder.
Kjøp boken her