Oppbevaring av rundpinner

Oppbevaring av rundpinner – det finnes mange muligheter. Men hva er det som egentlig fungerer? Og hva er det vi trenger for at vi holder oversikt? Vi kan sikkert alle kjenne oss igjen i å ha en pose fra strikkebutikken liggende i sofaen, full av nøster, banderoler, noen strikkepinner, en saks og selve strikkeprosjektet. Så skal vi bare bytte pinne til vrangborden, så er genseren ferdig! Yay! Men så; Hmm, hadde jeg ikke en pinne 4 med 80 cm vaier, da? Jeg er sikker på jeg hadde den i går…

Vi hadde en visjon – å lage en pinnemappe som er lett å åpne for enkel tilgang til pinnene, en praktisk størrelse slik at vi kan ta med pinnene i prosjektbagen og plass til enten alle eller et utvalg av pinnestørrelser sortert etter størrelse. Vi ville også ha det håndsydd og i solid bomullskanvas slik at pinnene holdes på plass. Skinnet på lokket beskytter pinnetuppene. Det resulterte i etuiene med 6 store lommer og 5-10 små lommer, samt en lomme til målebånd, saks, maskemarkører og nåleetui.

Og akkurat her har vi ikke sett oss tilbake. Vi savner ikke kaos-posen der ting viklet seg inn i hverandre eller rett og slett bare forsvant.

Hvis du trenger en praktisk oppbevaringsmappe til rundpinner så tror vi du vil like pinneetuiet vårt. Vi tar det alltid med oss ut døra, vi vet jo aldri når vi får bruk for det, og den verste følelsen må jo være å sitte der med feil pinner og ikke få strikket videre? Spør for en venn..
Vi synes i alle fall det er gøy og praktisk å ha pinnene våre samlet og sortert etter rekkefølge, og så liker vi at det ser fint ut i samme slengen.

Vi poster som regel nyheter og inspirasjon på vår Instagram-profil @plystreco. Håper du vil følge oss der!

Følg oss på Instagram