NEW: Plystre Prosjektveske

plystre strikkeveske

Plystre Prosjektveske – her er den endelig, en helt ny strikkeveske! Denne har vi hatt lyst på lenge – alle de kjente og kjære kvalitetene fra prosjektpungen, nå med reim slik at du kan bruke den som veske! Vi lanserer den i en rekke farger, slik at du skal finne din favoritt. Denne er nemlig perfekt til outfiten din. Med denne drømmer vi om sommertemperaturer, prosjektveska full av strikketøy, strikketreff i parken og sol. Scroll ned for å se mer!

Plystre Crossbody Pouch – it is finally here! A brand new knitting bag. We have been developing this for a while now, going back and forth – we are excited about the elements from the Project Pouch that now are used for this knitting bag. There will be a variety of colors – we want you to find your absolute favourite. Because this knitting bag, this summers trend bag for knitters, will complete your outfit. We imagine summer, the crossbody pouch stuffed with knitting projects, knitting in the park and knitting with friends. Be sure to scroll down to see more!

Prosjektveska er fin å ha til oppbevaring og organisering av forskjellige strikkeprosjekter, med i bilturen til hytta, på t-banen hjem fra jobb eller ved siden av godstolen hjemme. Med en solid glidelås holdes alt på plass slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste noe på farten. Den kommer i lekre Plystre-fargene du kjenner fra før – Honey Brown, Forest Green, Dusty Blue, Golden Yellow, Rust Red, Coral Pink, Khaki, Bordeaux, Soft Lilac, Ochre og Sage Green. Velg din favoritt 🤍

Plystre Crossbody Pouch is great for storage and organizing of all kinds of projects. Now it is easier to take it with you – in the car on your way to the cabin, on the bus to work or to the cafe or beach in the summer. The zipper makes sure nothing falls out when you’re out and about. And perhaps equally important, the Crossbody Pouch comes in the Plystre-colors you know and love – Honey Brown, Forest Green, Dusty Blue, Golden Yellow, Rust Red, Coral Pink, Khaki, Bordeaux, Soft Lilac, Ochre and Sage Green. Pick your favourite 🤍

Prosjektveske med det lille ekstra, til strikketøyet ditt.

Knitting bag with carefully designed details, for your knitting projects.

plystre crossbody pouch in honey brown
SHOP PLYSTRE PROSJEKTVESKE

Being a knitter have never looked better

Interessert i andre nyheter fra Plystre? Les mer i magasinet – NEW: Plystre Mini Pouch

Se mer på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco