Oppbevaring av utskiftbare strikkepinner

Vi er mange som sverger til de geniale utskiftbare rundpinnene når vi strikker. Det finnes mange forskjellige strikkeprodusenter som lager utskiftbare strikkepinner, og det følger som regel med en mer eller mindre funksjonell mappe til pinnene når du kjøper disse. Problemet er ofte at disse eskene er unødvendig store og upraktiske å ha med seg. Hele poenget med utskiftbare strikkepinner er at det skal være praktisk og lettvint å bruke mens man strikker. Da er det synd at oppbevaringen ikke er optimal, men det har vi gjort noe med! Se hvordan vi oppbevarer våre utskiftbare rundpinner!

En god oppbevaring til utskiftbare pinner trenger noen essensielle funksjoner – egne rom til vaiere, plenty små rom til selve pinnetuppene slik at de kan sorteres etter størrelse, samt lomme til stoppere og nøkler. Ekstra rom til målebånd, nåleetui og saks gjør at du kan samle alt strikketilbehøret på ett sted. I tillegg må etuiet kunne lukkes, og så er det kjekt at etuiet ikke tar for stor plass, slik at vi alltid kan ha det tilgjengelig. Dette er det rent praktiske. I designet av vårt pinneetui har vi tatt alle disse hensynene, men vi er like opptatt av at det skal se og føles bra ut også! Resultatet er vårt pinneetui for utskiftbare rundpinner. Etter vår aller første prototype ble til for et par år siden, så har vi solgt disse til strikkere over hele verden.

oppbevaring av strikkepinner - utskiftbare pinner

Detaljer som skinnlokk er ikke bare veldig fint, men også funksjonelt. Tykkelsen på lokket gjør at pinnene ikke stikker gjennom stoffet. Dette holder både pinnetuppene og alt annet trygt. En stor knapp som holder alt på plass er både dekorativ og praktisk. Innsiden er sydd i myk bomull som gjør at pinnene glir lett ut når du trenger de, men likevel holdes godt på plass. Trekkspill-designet på lommene gjør at du får plass til mye, uten at det tar unødvendig plass. I strikkeveskene våre er det fint at etuiet er mykt, slik at det tar mindre plass. Oppbevaring av strikkepinner skal være enkelt og fint.

Se vårt utvalg i strikkepinneetuier for utskiftbare strikkepinner

Se pinneetuier til utskiftbare strikkepinner

Bærekraftig og etisk produsert – i Plystre har det alltid vært fokus på å designe produkter som skal vare. Det gjenspeiles i alt fra stoff og skinn vi bruker, til hvor og hvordan produksjonen gjøres. Alt skjer i Europa – slik at vi lettere kan kontrollere produksjonen; farging av stoff, skinnproduksjon og selve håndverket. Etuiene syes opp i små kvanta hver gang. Vi kaster ikke mer enn vi må, og vi tilstreber full utnyttelse av materialene. Etuiene er bærekraftig produsert i håndlaget kvalitet, laget for å vare. Det er vi veldig glad for! Som strikkere elsker vi å lage klærne våre selv – da vet vi hvor det kommer fra, og det føles bra. Slik vil vi også at etuiet ditt skal føles. Strikkinga betyr mye for oss, og vi vil lage pinneetuier du blir glad i og vil bruke masse.

Foto: Marita Rønningen og Tonje Hodne

Bruker du vanlige rundpinner? Les mer her: Oppbevaring av rundpinner

Følg oss på Instagram – @plystreco