Redesign – av Christine Schwarz

Redesign – gamle klær blir nye! Finn inspirasjon og oppskrifter til å lage miljøvennlig sommermote i helt ny bok! Christine Schwarz står bak boka som kommer ut 28. februar, og inneholder masse fin inspirasjon til hvordan du kan forvandle garderoben din med enkle teknikker, både med og uten symaskin.

Sy fantastiske klær av loppisfunn og gamle plagg – Christine Schwarz har sammen med fire fine bidragsytere laget denne vakre boken som skal hjelpe deg til å lage en miljøvennlig og unik sommergarderobe! Enten du vil sy om noen av klærne dine eller sy noe nytt av gamle tekstiler, så finner du mye inspirasjon i denne boka. Warunee er en av bidragsyterne i boka, og det synes vi er veldig gøy!

I boka er det altså Christine og fire andre som viser deg ulike måter å lage unike klær på. I kapittel 3 som handler om redesign uten symaskin viser Warunee deg hvordan du kan brodere de nydeligste stinga, og hvordan du kan bruke broderi på gamle plagg for å gjøre de nye. Broderte plagg gjør seg perfekt i sommergarderoben, og det er en ypperlig sjanse til å lære deg å brodere blomster og blader. Det er utrolig mange fine måter å bruke brodering på, og her får du inspirasjon i bøtter og spann! De andre bidragsyterne i boka er @somr0m – Tanja Andreeva, @skaperrom – Ingvild Grane og @vaag.oslo – Kristin Vaag, så her er det mye forskjellig å lære av mange kreative mennesker. Redesign av gamle klær er en miljøvennlig og bærekraftig måte å bruke opp tekstiler på.

Du finner også oppskrifter på fine småting som kaffefilter og penalhus, geniale prosjekter for deg som vil prøve deg på sying for første gang.

Vi gleder oss til sommer, strikking i gresset og deilige sommerdufter! Fikk du lyst til å prøve ut noen av oppskriftene denne sesongen? Det gjorde vi!

Foto: Sara Olivia Berntsen / @saraoliviab

HER KAN DU BESTILLE BOKEN

Synes du søm og redesign er spennende? Følg gjerne Christine på @silkeogdynamitt her:

@silkeogdynamitt
folk og strikk - middelsstrikk plystremagazine