RAUMA X PLYSTRE

Strikking møter broderi – et samarbeid vi har gledet oss til å fortelle om og vise frem! I dag slippes endelig Rauma-heftet som er et spennende samarbeidsprosjekt mellom Raumagarn og Plystre. Heftet inneholder oppskrift på genser i Rauma Puno, sammen med tre ulike broderimønstre, designet av Warunee.

Håndarbeid, kreativitet og skaperglede.

Genseren er strikket i tre vakre Puno-farger – Lys gul, Kamel og Lys Petrol. Disse fargene er brukt som utgangspunkt for broderimønstrene, og vi er veldig fornøyd med fargeutvalget i det deilige garnet. Her er det stort utvalg enten du vil strikke deg en enkel basic genser med det lille ekstra i for eksempel lys grå, hvit eller beige, eller en mer statement-genser med en av dine favorittfarger, for eksempel gul, petrol eller grønn.

I heftet finner du de tre mønstrene Villflora, Daisy og Blomsterhagen. Det er tre mønstre med noe ulik vanskelighetsgrad, hvor alt er nøye forklart fra begynnelse til slutt. Her er det derfor noe for alle som enten ønsker å prøve broderi på strikk for første gang, eller som har noe erfaring fra tidligere.

Broderi på strikk

siris enkle hals med balaclava
siris enkle oppskrifter - sokk

Alle kan klare å brodere på strikk, og når du først har prøvd noen enkle teknikker blir du gjerne bitt litt av basillen, og vil prøve mer. Det fine med Rauma x Plystre-samarbeidet er kanskje garnkvaliteten – det tykke Punogarnet er lett å brodere med om en broderer for første gang. Vi håper du vil prøve deg på broderi på strikk sammen med oss!

Heftet består av en enkel raglangenser med tre ulike broderimønster – broderingstråden er som nevnt også i Puno, men du kan også bruke restegarn til dette dersom du ønsker det. Alle fremgangsmåter er beskrevet i heftet.

broderi på strikk - moderne broderi

Du kan bla i heftet og utforske mer på raumagarn.no eller ved å trykke på bildet under:

Foto: Tonje Hodne og Marita Rønningen

Vil du se mer av heftet Rauma x Puno?

www.raumagarn.no
plystre prosjektveske