Nyhet: Plystre flytter til et nydelig trehus ved Akerselva

Plystre er på flyttefot – vi flytter Plystre studio fra showrommet vårt på Helsfyr til et nydelig lokale ved Akerselva, nærmere bestemt Sagene. I 2. etasje over den vakre butikken Verksted Jord,  i et gult trehus – der ligger vårt nye lokale. Stedet skal vi dele med Ida i Witre Design. Det blir helt perfekt!

Plystre is moving – we are moving from Helsfyr to a lovely house by the city river Akerselva. Our new studio will now be located on Sagene, which is closer to the center of Oslo. We will be sharing our office space with the very talented Ida from Witre Design, which is super exciting! 

Det eneste som mangler nå er mindre corona i samfunnet slik at vi kan åpne studioet vårt for besøk. Enn så lenge får vi glede oss over de små tingene som lyden av rennende vann i Akerselva, lukten av kaffe og kake fra Hønselovias Hus og et stadig grønnere tre like utenfor kontorvinduet vårt. Våren kommer med håp i det vi går inn i innspurten av corona-situasjonen. Og vi drømmer om besøk på loftet vårt, strikketreff og kundekvelder.

Until it is okay to have visitors again, we will enjoy the small things, such as the close-by river, the scent of coffee from Hønselovias Hus (Oslos cutest café) and a big tree outside our office window which is getting greener every day. Spring is coming, and with it comes hope as Oslo continue to struggle with the Covid-19 situation. 

Vi har savnet litt mer liv og nærhet til sentrum der vi var før, og det får vi virkelig nå. Et mer tilgjengelig sted, for flere. Vi har store drømmer mens vi fortsetter å jobbe med nye prosjekter vi gleder oss til å dele med dere. I mellomtiden er det mye fint å utforske i vårt nye nærområde, og vi gleder oss til å bli mer kjent med våre naboer langs Akerselva. Små og større kafeer, søte butikker, utesteder og alt vi har glemt, men som var vanlig før pandemien. Take away-kaffe er heldigvis fortsatt tilgjengelig, og vi gleder oss til fine stunder i vårt nye, kreative fellesskap.

Although we have been happy on Fyrstikktorget, there has been a longing for a studio closer to the city centre. And we could not be more happy with our small studio loft in the yellow house by the river. Looking forward to explore the coffee shops in the neighbourhood! 

Vi sitter i 2. etasje i dette gule huset, med inngang på baksiden av huset. I 1. etasje finner du den nydelige butikken Verksted Jord, som virkelig er verdt et besøk.

We are located in the upper floor of this yellow house by the river. In the ground floor you’ll find the beautiful shop Verksted Jord.

Når samfunnet tillater det igjen vil vi tilby Hent i butikk hos oss i Sagveien 23B, og det vil også være mulig å avtale tid for å komme innom å se på varene våre. Nærmeste buss/trikkestopp er Vøyenbrua, Biermannsgate og Sannergata. Det er heller ikke langt å gå fra Sagene eller Kjellandsplass.

Selv om vi ikke tilbyr hent i butikk og har stengt for gjester akkurat nå, så er nettbutikken vår alltid åpen!

Our web shop is always open! 

PLYSTRE SHOP

Organize. Save time. Knit more.

Se mer på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco