Plystre Prosjektveske

– hvordan organisere den? 

Prosjektveske til strikketøy – hvordan organisere den? Dersom du allerede har prøvd vår prosjektpung, vil du kjenne igjen innsiden av vår nye Plystre Prosjektveske som kom på markedet tidligere i vår. Felles for mange av våre strikkevesker og prosjektbager er at vi bruker de kjekke lommene i ulike størrelser på innsiden, slik at du skal få bedre oversikt. Vi er strikkere selv, og vet at man fort kan ende opp med å bruke litt tid på å lete opp helt essensielle ting til strikkeprosjektet. Det er det vi har gjort noe med da vi designet disse veskene til strikkere! Enten du strikker selv, eller har noen som strikker til deg og barna – dette er en strikkeveske man virkelig får bruk for og blir glad i! Scroll nedover for å lese mer:

Vi vet at du elsker å organisere strikketøyet ditt på en praktisk og fin måte, og hvis du allerede har Prosjektpungen så kjenner du til hvordan man kan bruke en Prosjektveske til å holde oversikten over det du trenger til strikkeprosjektet ditt. Poenget er ikke å organisere perfekt til en hver tid, men det er veldig fint å kunne bruke veska på en smart måte, og vi tenkte derfor å vise hvordan vi bruker den – så kanskje du får noen tips?

Slik ser Prosjektveska ut på innsiden:

I de smale lommene er det plass til strikkepinner, gjerne de du trenger til neste del av strikkeprosjektet (feks en tynnere pinne til vrangbordene eller en flettepinne til flettepartiene). De smale lommene gjør at du lett får fisket opp pinnene siden de blir stående oppover. Tips: Vær litt obs når du putter de tynneste metall-pinnene dine i veska – det kan være en ide å bruke en stopper på tuppen så det ikke blir så spisst. Ellers er det andre lommer der du kan legge saks, målebånd og en liten boks med knapper, for eksempel.

Du vil finne en litt bredere lomme på den ene siden, med tre små hull som har isydd metallringer. Disse kan du bruke på flere måter – her har vi vist hvordan du kan feste maskemarkører der, slik at du alltid har et par lett tilgjengelig. Hvis du strikker med flere farger, så er det kjekt å tre tråden igjennom hullene og la nøstene ligge i hovedrommet. Da vil du unngå at nøstene snurrer seg sammen!

prosjektveske til strikketøy

Prosjektveska kommer med skulderstropp som kan tas av og på. Du velger derfor selv om du vil bruke den mest hjemme, eller ta den med ut. Stroppene tar du av og på som det passer best for deg. Interessert i å se fargene vi tilbyr i Prosjektveska? Da kan du se mer ved å klikke på knappen under her!

Plystre Prosjektveske

Se mer av prosjektveske strikketøy på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco