Rauma x Plystre – Messenger Bag

Se den fine, nye strikkeveska – Rauma x Plystre er et spennende samarbeidsprosjekt som har resultert i både et hefte med strikk og broderi, samt et samarbeid om strikkevesker. En helt ny strikkeveske som heter Messenger Bag, samt Prosjektpungen, begge design signert Plystre. Rauma har satt sammen en helt egen palett, og vi er stolte over å presentere de fem fine fargene som veskene kommer i:
Skumring, Himmelblå, Champagne, Oker og Rust

Messenger Bag er en skulderveske, designet for strikkere. Det vil si at den har lommer som er tilpasset en strikkers behov, små detaljer som gjør det enklere å ta med seg strikketøyet ut. Det vil si egne lommer som passer til pinner, slik at du kan ta med deg et ekstra sett. Og det vil si en glidelås som ikke fester seg i garnnøstene, vi har tenkt på slike detaljer som vi tror strikkere vil sette pris på. Vi vet at det kan være kjekt å separere strikketøyet fra resten av innholdet i veska, og i Messenger Bag finner du en ekstra lomme i midten som kan lukkes med snøring. Slik holder du bedre styr på garn og tråder, slik at det ikke fester seg i noe.

Vi elsker å lage strikkevesker!

Mål på veska: 30 x 22 x 15 cm

Du finner Plystre Messenger Bag hos utvalgte Rauma-forhandlere, tilgjengelig farger og antall vil variere, blant annet her:

Bok & Papir

Drømmestrikk

Eid Miljø Gåver

Garnadiset

Garn og Sømatelier

Garntopia

Gretes Handarbeid

Husflidens Venner Trondheim

Husflidstua

Jens Hoff Garn & Idé City Syd

Kirkenes Husflid

Karmin garn og gaver

Minfryd

Needles and Pins

Husfliden Arendal

Husfliden Molde

Norske Garn

Norwegian Spirit

Rett og Vrang Sandvika

Saturnia Garn

Smågodt fra Trine

Snarby Strikkestudio

Strikkefryd

Strikkekos

Strikkeglede

Strikkelykke

Strikkemagi

Strikketid

Studio Lun

Søren Garnstue

Tjorven

Titt Inn Garn

Tornerose

Ulla Garn og Broderi

Vevkroken

Satúrnus ehf. (Island)

Henriettas Spinn og Garn (Sverige)

Limmo Design (Sverige)

Garnr (Sverige)

Se mer på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco