Plystre sommerkampanje

plystre

Hurra – det er sommer og tid for Plystre sommerkampanje! Endelig er sommeren her, og vi gleder oss til sommertid, sol i ansiktet og kanskje litt mer strikketid. Én ting vi i alle fall skal gjøre, er å strikke mer utendørs! På balkongen, i parken og på tur. Warunee og Marita i Plystre gleder seg spesielt til å oppleve mer av Norge i sommer. Og strikketøyet – det blir med på tur uansett vær og vind ☀️ Det eneste som gjenstår er å pakke nok strikkeprosjekter! Vi har fått mange tips – flere nøster enn antall døgn, minst to prosjekter og prosjekter i bomull eller lin-garn er gode tips. Det er i alle fall ikke vits å gå tom! Planlegg også ut i fra type ferie du skal på – det er mer strikketid på en bilferie enn sykkelferie, og du får nok strikka mer om du overnatter på hotell og hytte enn på telttur. Men vi er alle forskjellige, så pakk etter ditt eget strikkebehov!

Yay! Summer is here (even in Norway!) – We are looking forward to summer vacation, a lot of sun and perhaps more time to knit. One thing is for sure, we will be doing a lot more knitting outdoors! On the balcony, in the park and while on the road. Warunee and Marita (Plystre) are especially looking forward to experiencing more of our beautiful Norway this summer, from South to the West, and of course the capital Oslo – our hometown. And our knitting projects, they will go wherever we go ☀️

Det eneste som gjenstår er å pakke nok strikkeprosjekter! Vi har fått mange tips – flere nøster enn antall døgn, minst to prosjekter og prosjekter i bomull eller lin-garn er gode tips. Det er i alle fall ikke vits å gå tom! Planlegg også ut i fra type ferie du skal på – det er mer strikketid på en bilferie enn sykkelferie, og du får nok strikka mer om du overnatter på hotell og hytte enn på telttur. Men vi er alle forskjellige, så pakk etter ditt eget strikkebehov!

All that is left now is managing the amount of projects and yarn, we will not be risking running out of yarn thank you very much. We have some tips for you: bring more skeins than number of days, at least two projects and also projects in cotton if you are expecting a lot of warm weather. All knitters are different, so pack from your own needs and don’t mind what others may or may not do.

I år kommer det mange fine nyheter som en del av vår sommerkampanje! I tillegg blir det gode tilbud på våre favorittfarger. Følg med de neste dagene! Den starter tirsdag morgen kl 10.00 på plystre.no – så sett på en alarm og få med deg årets sommernyheter og sommertilbud!
www.plystre.no | tirsdag 6. juli | kl 10.00

This year we are announcing several exclusive summer news as a part of our summer campaign! It kicks off on July 7th – Tuesday morning at 10 am. Set your alarms and be there for our seasonal summer campaign, both summer news and great summer deals!
www.plystre.no | Tuesday July 6th | 10 am (GMT + 2) 

Få med deg årets sommerkampanje hos Plystre

☀️🍉🧶

Don’t miss this years summer campaign at Plystre

SOMMERKAMPANJE | SUMMER CAMPAIGN

Se mer på vår Instagram – besøk @plystreco her:

@plystreco