Plystre Julekalender / Advent Calendar

GOD JUL!
🎄
MERRY CHRISTMAS!
Håper du har likt årets Plystre Julekalender!

Du kan se alt strikketilbehøret fra dagens luke ved å se vår nettbutikk:

PLYSTRE – THE KNITTERS COLLECTION

Plystre Julekalender 2021

Følg oss på Instagram for fremtidige give aways, strikkeinspirasjon og andre fine ting:
@plystreco

God jul!

Strikkehilsen fra Warunee & Marita

OM PLYSTRE:

Plystre lager The Knitters Collection, en serie vakre prosjektbagger for kreative strikkere. Vi har siden 2017 designet en rekke praktiske små og større vesker, utstyrsmapper og sekker håndsydd i bomullskanvas, med fokus på kvalitetsprodukter. Bærekraftighet og håndarbeid er to ting vi brenner for. Plystre har forhandlere i både Europa og USA.

ABOUT US:

Plystre is an Oslo based knitting brand, specializing in knitting accessories. We make effortless and functional project bags, backpacks and pouches – equipped to get your knit on to the fullest. “The Knitters Collection” is specially designed for the creative ones, a collection suitable for the modern knitter who loves to keep things beautifully organized.