Vi elsker putestrikk!

Har du også et klesskap som bugner over av hjemmestrikk? Det er så synd at klærne vi strikker og alt det fine håndarbeidet blir liggende gjemt i et skap. I Norge er vi så heldige (?) at vi kan bruke strikk store deler av året, men vi synes likevel det er ekstra stas å ha strikk fremme i stua. Hjemmestrikka puter er prikken over i-en for deg som alltid liker å ha strikketøy i hendene. Det er kjappstrikka og litt mindre tidkrevende å strikke enn et stort pledd. Les videre for knallgode tips for å bli en habil pute-strikker!

strikke puter

Farger

La deg inspirere av fargene du liker å omgi deg med! Hvilke farger liker du å ha i stua? Det kan være farger som gir deg glede, ro eller energi! Velg noe som passer sammen med resten av interiøret ditt, og som går sammen det du har fra før. Sagveienpute er en pute med fletter som gir det lille ekstra til sofaen din. Den gjør seg fint i nøytrale farger, men er like fin å strikke i klare farger som står til resten av interiøret ditt.

mimosa cushion

Gavestrikk ❤️

Hjemmestrikka puter er kanskje den tryggeste hjemmestrikka gaven du kan gi bort! Du trenger ikke å være redd for at størrelsen eller fargen er feil – ofte kjenner du jo den du skal strikke til, og du kan gå for en rolig lys farge eller gå for en statement pute i favorittfargen til mottakeren. Her kan man leke seg, og ende opp med fine puter til strikkekroken!

Netflix serietips til strikkere

Her kan du kjøpe innerputer

Kanskje du eier noen puter fra før som du kan strikke til, men hvis du vil kjøpe noen helt nye fluffy puter så kommer det noen tips her til hvor du kan få tak i gode innerputer. Vi liker å gå for puter om har dun i seg, men det kan like ofte handle om det å få tak i noe som er nærmest. Det kan også lønne seg å gå for en kunstig pute uten fjær for å unngå at fjærene stikker ut gjennom putetrekket. Her kan du kjøpe innleggsputer som er gode til strikka putetrekk:
JYSK (40×40, 45×45, 50×50)
H&M HOME (40×40, 40×60, 50×50, 60×60)
KREMMERHUSET (40×40, 50×50, 60×60)
IKEA (40×65, 50×50, 65×65)
PRINCESS (45×45, 50×50, 60×60)
KID (45×45, 40×60, 50×50, 60×60)

Håper du fant noen fine tips her – putestrikk er virkelig noe vi elsker! Det er gøy å vise at man er strikker uten å gå med hjemmestrikk 24/7. I tillegg varmer det SÅ godt i ryggen, faktisk er det så utrolig mykt og deilig at vi nettopp innså at vi ikke har nok hjemmestrikka puter. Det kommer flere puteoppskrifter fra oss snart!

Strikkehilsen fra Marita & Warunee 💛