Morsdag + Valentines

5 gode gaver til en strikker som garantert blir godt mottatt! ❤️ Man må ikke bruke penger på morsdag og Valentines, men hvis man vil, så har vi noen tips til deg! Her er det fritt fram til å gjøre som en selv føler for. Her kommer 5 tips fra Plystre for å glede din kjære strikker i helga!

💕 MORSDAG/VALENTINESTILBUD 11.-14. feb:
30% på produkter i Coral Pink, Soft Lilac, Rust Red og Burnt Brick 💕

SE ALLE TILBUDENE HER

Gavekort

Hvis du trenger en gave umiddelbart, er den beste gaven et digitalt gavekort! Da kan mottaker selv kjøpe det som frister aller mest!

GAVEKORT

Prosjektpung

Prosjektpungen er en Plystre-klassiker, som man fint kan ha mer enn én av i sofaen. Den blir garantert mye brukt, og er en fin måte å samle alt en strikker trenger på en praktisk og smart måte. Gjør at strikkingen blir lett å pakke med seg på diverse strikketreff, strikkekino og hytteturer!
Klikk HER for å se fargene!

prosjektpung fra plystre til strikketøyet, i coral pink

Knitters Mini Tote – NYHET

En helt ny mini-prosjektpose fra Plystre! Dette er en perfekt gave til de som alltid strikker på flere prosjekter samtidig, og passer ekstra bra til småstrikk som babystrikk, og tilbehørsstrikk som luer, votter og sokker. Det er lett å lukke med en søt snor, og du kan for eksempel brodere navnet til mottaker på prosjektposen. Knitters Mini Tote er sydd dobbel bomullskanvas, og i samme håndlagde kvalitet som våre andre strikkevesker.
Klikk HER for å se utvalget!

Knitters Bucket Bag – NYHET

En vakker og stilren strikkeveske, med romslig design slik at den fungerer godt i hverdagen. Perfekt designet lommer som gir det lille ekstra, både utseendemessig og funksjonelt. Se hele utvalget HER

Mini Pouch

Strikkere har noen viktige hjelpemidler vi trenger både mens vi strikker og for å fullføre prosjekter. Vi snakker naturligvis om saks, målebånd, nåler, pinnemåler etc! Disse småtingene har en tendens til å forsvinne ned i sofaputene, under sofaen og generelt bare forsvinne! Med en Mini Pouch kan du lett holde oversikt over strikketilbehøret – til glede for alle som har opplevd å sette seg på en nål eller saks i sofaen!
Se alle HER

Tusen takk!

Vi er så glad for alle våre fine kunder som gjør det mulig å fortsette å lage fine strikkeprodukter! Takk for at du støtter oss ved å kjøpe våre håndlagde, produkter! Når du kjøper et Plystre-produkt så støtter du etisk produksjon som foregår i Europa. Det er mer kortreist enn mye annet, og det er vi veldig glade for!

God helg!

Kjærlig strikkehilsen fra Marita & Warunee

♥️