Torshovjakke

8. april 2022   |   Strikkenyhet   |   Av Marita Rønningen

Bli klar til vår- og sommersesongen med denne strikkejakka! Den er alt du trenger for å løfte et hvert antrekk til nye høyder. Du kan gjøre litt ekstra stas på jakka ved å brodere inni popkornfeltene – det er kjempegøy og lettere enn man tror! Vi viser deg hvordan!

Torshovjakke

Vi har savnet en strikkejakke med lekre detaljer

Og det var slik ideen om Torshovjakka kom til! Tidligere i vinter gav vi ut oppskriften Lørenvotter, som også har popkorn i designet. Vi ønsket å bruke det mer i strikkeoppskriftene våre, og Torshovjakka blei akkurat slik vi drømte om! Den er like fin med og uten broderier inni popkorn-feltene, noe vi synes er ekstra stas! Passformen på jakka er veldig god, den sitter godt og er ikke alt for oversized. Vi har fått testet alle størrelsene av dyktige teststrikkere, så vi vet at jakka sitter godt på alle. Se mer på emneknaggen #torshovjakka på Instagram!

Sandnes Garn – Kos

Torshovjakke strikkes i dobbel tråd Kos fra Sandnes Garn. Vi valgte dette garnet fordi vi elsker spensten i garnet, og fordi det finnes så mange kule farger å velge blant. Det synes vi er kjempeviktig når vi skal velge garn til våre oppskrifter. En produsent som ser markedet og tør å prøve nye farger og valører er definitivt interessant for oss i Plystre som elsker farger!

Brodere på strikk

Vi elsker å brodere på strikkeplagg! Det åpner en helt ny verden, både når det kommer til å skape egne design, skille seg ut litt i mengden og det å fornye eller reparere klærne sine. Vi elsker å oppdage hvor lett vi kan fornye garderoben vår med litt broderigarn og en nål.
Det finnes så mye spennende å brodere, og vi ser at broderi kommer mer og mer i motebildet også.

Se steg for steg-guide for broderi her:
VIDEO TUTORIAL MED BRODERI

Torshovjakke

Håper du vil strikke Torshovjakka en gang!

Du vil garantert bli glad i den!

HER FINNER DU OPPSKRIFTEN
get your knit on bag