Minmotebroderi

9. april 2022   |   Fashion   |   Av Marita Rønningen

Minmote genser: se hva Warunee gjorde med 4 av vårens nydelige strikkeplagg fra minmote.no, og finn ut hvordan du kan gjøre det samme! Vi tar deg gjennom enkle teknikker og viser deg hva du trenger av utstyr.

minmotebroderi

Nå skal strikkeplaggene broderes!
Warunee har i flere år vist frem fine strikkeplagg og klær med broderi, og vært en inspirasjonskilde når det kommer til bærekraftig bruk av klær gjennom å fornye sine plagg med broderi. Se hennes instagram-konto @plystreknitwear. Vi har også sett broderi i motebildet periodevis, men ikke i så stor skala som nå denne våren. Det synes vi er gøy!

minmote genser

Minmote-strikkeplaggene er en kolleksjon bestående av en vest, genser, cardigan og balaklava. Warunee har gjort minmote-kolleksjonen vår- og sommerklar med nydelige broderier. Se alle versjonene og finn din favoritt – vi har brukt broderiteknikker alle kan klare. Se vårt stingbibliotek for fremgangsmåter!

I artikkelen på minmote.no finner du alt om vårens broderi-trend, inkludert fremgangsmåter på løkkesting, fransk knute, silkesting og rettsøm. Lenke til artikkelen finner du nederst på siden.

Foto: minmote / Malin Gade

#minmotebroderi

Vi har blitt glad i Minmote-genser med broderi, og håper dette vil inspirere mange til å
prøve broderi denne sommeren!

Alt man trenger til å brodere på strikkeplagg finner dere her på www.plystre.no, eller ved å trykke HER

minmote genser