Minmotebroderi

Minmote genser

minmotebroderi

Nå skal strikkeplaggene broderes!
Warunee har i flere år vist frem fine strikkeplagg og klær med broderi, og vært en inspirasjonskilde når det kommer til bærekraftig bruk av klær gjennom å fornye sine plagg med broderi. Se hennes instagram-konto @plystreknitwear. Vi har også sett broderi i motebildet periodevis, men ikke i så stor skala som nå denne våren. Det synes vi er gøy!

minmote genser

Minmote-strikkeplaggene er en kolleksjon bestående av en vest, genser, cardigan og balaklava. Warunee har gjort minmote-kolleksjonen vår- og sommerklar med nydelige broderier. Se alle versjonene og finn din favoritt – vi har brukt broderiteknikker alle kan klare. Se vårt stingbibliotek for fremgangsmåter!

I artikkelen på minmote.no finner du alt om vårens broderi-trend, inkludert fremgangsmåter på løkkesting, fransk knute, silkesting og rettsøm. Lenke til artikkelen finner du nederst på siden.

Foto: minmote / Malin Gade

#minmotebroderi

Vi har blitt glad i Minmote-genser med broderi, og håper dette vil inspirere mange til å
prøve broderi denne sommeren!

Alt man trenger til å brodere på strikkeplagg finner dere her på www.plystre.no, eller ved å trykke HER

minmote genser