Gratis strikkeoppskrift

9. juni 2022   |   Gratis oppskrift fra Plystre   |   Av Marita Rønningen

Strikkeoppskrifter restegarn: Plystre har lagd en gratis strikkeoppskrift til deg! I den får du forklart hvordan du kan strikke deg en mini-veske, hvor du kun bruker opp restegarn. Dette er en perfekt oppskrift å ha i arkivet ditt, vi gleder oss til å se alt restegarnet bli brukt opp! Håper du vil like denne like godt som oss. Les videre her for å komme til oppskriften!

strikkeoppskrifter restegarn

KUN ETT NØSTE

Dette er det perfekte restegarnprosjektet, fordi du kun trenger ett nøste! Hvem har vel ikke ett nøste av noe liggende? Nå kan du bruke det opp!

En lekker liten pose

Oppskriften er skrevet slik at den er lettleselig for alle strikkere uansett nivå. Du vil lære å strikke en brettekant og løpegang, samt maske sammen på slutten for å danne den lekre bunnen. Helt til slutt strikker du en lang i-cord-snor (du finner alle teknikker du trenger forklart med video på Plystre sin Youtube-kanal). Vi gleder oss til å se din lille Plystre-pose!

Takk for at du vil strikke Plystre-oppskrifter!

Husk å tagge oss på @plystreco når du legger ut bilder – så får vi se hva du har strikket! Vi elsker å se alt det fine dere lager!

Trykk på den blågrønne knappen nedenfor for å komme til oppskriften din. Oppskriften er digital, og sendes direkte til din e-postadresse.
🌻

HENT DIN GRATIS OPPSKRIFT

Strikkeoppskrifter restegarn – #strikkoppgarnet