SOMMERENS STRÅVESKER

29.06.22 | Sommertrend | Av Marita Rønningen

Sommerveske: Topp 5 stråvesker denne sommeren – vakre vesker vi ønsker oss nå! Sommerens kolleksjon av stråvesker hos Plystre er foreløpig den største i vår store, lille stråveske-historie. Vi er så stolte av kolleksjonen, og her viser vi dere våre 5 favorittvesker denne sommeren.

JUNE BASKET

sommerveske

June Basket er en allsidig og solid stråveske, som er perfekt til seine sommerkvelder. Bruk den på strikkekvelder, kveldsbading eller hjemme som en strikkekurv. Sammen med en prosjektpung har du en praktisk veske du kan bruke til alt. Til og med plass til en flaske vin!

PARIS STRAW BAG

veske bryllup

Paris 🍒 Vi drømmer om ferie til Paris i sommer! Denne måtte få navnet sitt fra en av Europas fineste storbyer. Vi elsker den! Til kvelder på byen, konsert og date. En veske som blir lagt merke til og som løfter antrekket.

WINE DATE

sommerveske

Selv om vi drømmer om strikketøy, vin og venninnetid i parken når vi ser denne veska, så er den enda mer allsidig på grunn av sin fasong. Den er romslig og praktisk, med en innerlomme i lin. Men det er strådetaljene sammen med stroppene som virkelig gjør denne veska så fin! Lekker 🍷

SUMMER NIGHTS

sommerveske

En liten, søt stråveske 🌅 En rund veske som passer til alt! Her får du med deg mobil, lommebok, nøkler + noen få andre viktige ting. Den ser smashing ut, og det var vi ikke aleine om å synes! Summer Nights blei utsolgt på en halvtime, og vi håper vi kan få lagd opp flere. Du kan legge inn varsel på veska, så får du en mail når den er tilbake på lager!

PORTOFINO STRAW BAG

sommerveske

Trenger vi si noe mer? 🥂 La oss dra til Portofino og ta med oss denne veska! Sydd innerlomme i lin, lukkes med en snor. Denne er utrolig søt til alt man kan gjøre på sommeren. Den står av seg selv og er like praktisk som den er fin. Trykk på bildet for å se nærmere på den!

FLOWER MARKET TOTE

sommerveske

Vår vakreste strå-tote! En lekker vri på totebagen, en favoritt for mange. En skulderveske, med innerlomme i lin. Vi elsker uttrykket på denne veska, og digger den til små turer ut og rundt omkring 💐

Uansett hvordan du tilbringer din sommer, så håper vi du har funnet deg en fin sommerveske her! I årets kolleksjon har vi så mange favoritter, at vi ikke har klart å velge bare 5! Noen av veskene er foreløpig utsolgt, men kommer tilbake. Så sett deg opp på venteliste dersom du ser en du liker! Alle fortjener en fin sommerveske.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Sommerklemmer fra Plystre