Strikkepodkast –
Lunsjpause med Plystre

29. sept 2022   |  Strikkepodkast  | Av Marita Rønningen

Strikkepodkast – en podkast for deg som ønsker noen å strikke sammen med! Se på Lunsjpause med Plystre når du strikker, så får du litt inspirasjon og strikkeglede rett på skjermen mens du hygger deg med strikketøyet. Det kommer ny episode annen hver uke!

strikkepodkast

Se den aleine eller tips en venn, du kan se pilot-episoden vår allerede nå, bare se her:

Spis høsten – lag deilig kantarell sandwich!

I den første episoden lager Warunee en deilig kantarell sandwich til oss, som smaker utrolig deilig nå på høsten. I tillegg snakker vi om hva vi har i prosjektpungen nå, hva vi har blitt ferdig med av prosjekter i det siste, samt ting som skjer i strikkeverden akkurat nå som man kan bli med på! Ikke gå glipp av en hyggelig og inspirerende stund sammen med oss!

Tusen takk for at du ser på, og husk å subscribe til kanalen vår, for det kommer nye strikke-episoder annen hver uke!

strikkepodkast

Hele oppskriften på kantarell sandwich inkludert fremgangsmåte finner du her på Plystre Magazine!

Kantarell sandwich