Jeg elsker vinteren – både de milde dagene hvor sola står lavt på himmelen og de kalde sure dagene hvor man helst bare vil pakke seg inn i ullpledd og drikke te. Det er spesielt på de dagene jeg er mest kreativ og alle nye ideer strømmer til. Det var på en av disse dagene jeg fant ut at jeg hadde lyst til å ha min egen garnkolleksjon – en kolleksjon som kunne strikkes med en av de mange nye genserideene mine. Så jeg begynte å researche, ta inn, teste og strikke – og det har faktisk tatt meg 1 år før jeg ble ordentlig fornøyd. Men nå kan jeg endelig introdusere Luft og Lun – en garnkolleksjon etter mitt hjerte.

Luft er et mykt og luftig blandingsgarn av merinoull og bomull – et garn som passer godt til baby/barn og de med sensitiv hud. Merinoullen tilfører varme og gjør dette garnet perfekt til bruk året rundt. Garnet kan brukes til baby- og barnestrikk og til voksne, og kan strikkes alene eller sammen med andre Plystre-garn. Kombinerer gjerne med vår nye garnserie Lun for enda mykere plagg.

Garn- Luft
Luft er et mykt og luftig blandingsgarn av merinoull og bomull – et garn som passer godt til baby/barn og de med sensitiv hud.

 

Lun er glansfullt, mykt og fjærlett mohairgarn. Et garn som egner seg godt alene, men aller mest som tilleggstråd sammen med Luft. Lun passer perfekt å strikke sjal med, men når den kombineres med andre kvaliteter så blir plagget enda mer slitesterkt med en delikat puste overflate og herlig mykhet.

Lun garn kid mohairgarn
Luft og Lun egner seg til å strikkes sammen for myke og pusete plagg.

xx Warunee