Da jeg lanserte prosjektbaggen i oktober 2017, falt det meg aldri inn at det skulle komme til å være en så stor del av Plystre. Jeg tenkte at det var gøy å kunne lage noe som var praktisk og dekket et behov jeg selv merket manglet. Det har vært en morsom reise, hvor jeg har lært mye om forskjellige designprosesser og fått bryne meg på et par utfordringer underveis. Da noen nevnte for meg at jeg også burde lage en sekk, så tenkte jeg at det var en for stor utfordring for meg – og det har det vært. Aldri før har jeg vært så frustrert på symaskinen. Etter å ha lagt fra meg og tatt opp igjen ideen flere ganger, føler jeg nå at jeg har laget et produkt jeg selv er veldig fornøyd med.

Prosjeksekken er en videreføring av prosjektbaggen. Den ligner mye i utseende, men har også noen ekstra løsninger som gjør den unik. Den er fortsatt stilren, og ikke minst funksjonell. Sekken er romslig med smarte detaljer og praktiske løsninger, og har plass til flere strikkeprosjekter på en gang, laptop, telefon, strikkepinner og tilbehør. I tillegg følger det med en stor clutch som rommer et separat prosjekt og kan taes ut av sekken. Sekken og clutchen har begge også 3 små hull som du kan trekke garnet igjennom, så det ikke vikler seg sammen.

Den er håndsydd i mykt dobbelt lag bomullskanvas, med skinndetaljer og glidelås. Skulderreimene kan justeres slik at sekken passer alle høyder og kroppstyper. En allsidig sekk som rett og slett!

Prosjektsekken kommer i 5 farger og kan kjøpes her.