ÅPENT KJØP OG ANGRERETT

Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt varene. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den.

RETUR I NETTBUTIKK

Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår, vil du få pengene refundert.

Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt i løpet av 3-5 virkedager. Du må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing. Du velger selv om du vil ha pengene tilbake eller bytte til en ny vare. Vi gir deg selvfølgelig gratis frakt om du ønsker å bytte i annen vare. Du vil få en e-post så snart vi har mottatt og behandlet returen din.

BYTTE AV VARER I NETTBUTIKK

Ønsker du å bytte til en annen vare, vennligst send en e-post til [email protected] slik at vi kan sjekke om vi har varen på lager, og holde den av til deg. Du må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing. Du betaler ingen ny fraktkostnad for bytteforsendelsen.

REKLAMASJON

Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt, ber vi deg sende en mail til [email protected] ifølge kjøpsloven, må du innen rimelig tid etter du oppdaget mangelen gi oss beskjed. Send oss derfor en mail med en kort beskrivelse av hva som er feil med varen, gjerne med bilde.

Ved spørsmål, vennligst kontakt oss på kundeservice [email protected], så hjelper vi deg!

Returadresse: Plystre AS, Hoff Terrasse 8, 0275 Oslo

Har du noen spørsmål angående retur eller bytte? Send oss en melding via kontaktskjema under:

Shopping cart

No products in the cart.